Ποια είναι τα έξοδα αποστολής;

Έξοδα αποστολής για παραλαβή από κατάστημα, η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν, ανεξαρτήτως του ύψους της παραγγελίας.

Τα έξοδα αποστολής των προϊόντων μας είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 40€ εντός Ελλάδος. Για παραγγελίες εντός Ελλάδος κάτω των 40€, τα έξοδα αποστολής είναι 3€.

Τα έξοδα αποστολής των προϊόντων μας για παραγγελίες εκτός Ελλάδος υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης με την αντίστοιχη εταιρία ταχυμεταφορών. Στην περίπτωση αυτή η χρέωση υπολογίζεται κατά περίπτωση και πάντα με ενημέρωση και έγκριση/αποδοχή του πελάτη.

Έξοδα αντικαταβολής 2,00€.

Ποιον τρόπο πληρωμής μπορώ να χρησιμοποιήσω για να πραγματοποιήσω την αγορά μου;

Διαθέτουμε τα παρακάτω μέσα πληρωμής, τα οποία για παραγγελίες άνω των 40€ έχουν όλα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής:

 • Αντικαταβολή
 • Visa, MasterCard
 • Κατάθεση σε κάποιον από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:
  • ΕΘΝΙΚΗ: 894/003082-12
   iBan: GR3101108940000089400308212
 • Πληρωμή κατά την παραλαβή από το κατάστημα

Για ποιο λόγο μπορεί να απορριφθεί η πιστωτική μου κάρτα;

Η κάρτα σας μπορεί να απορριφθεί για έναν από τους παρακάτω λόγους:

 • Η κάρτα μπορεί να έχει λήξει. Ελέγξτε ότι δεν έχει παρέλθει η αντίστοιχη ημερομηνία λήξης της κάρτας σας.
 • Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε υπερβεί το πιστωτικό όριο της κάρτας σας.
 • Μπορεί να έχετε εισάγει κάποιο λανθασμένο στοιχείο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει σωστά όλα τα απαραίτητα πεδία.

Μπορώ να λάβω ένα τιμολόγιο στο όνομα της εταιρείας μου;

Ναι. Αρκεί να ενεργοποιήσετε την επιλογή κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και να καταχωρίσετε τα φορολογικά στοιχεία που σας ζητούμε.

Μπορώ να ζητήσω να γίνει η αγορά μου Tax-free;

Όχι, δεν είναι δυνατόν,διότι το Tax Free εφαρμόζεται μόνο σε προϊόντα που αγοράζονται στα καταστήματα και μεταφέρονται από τον ίδιο τον αγοραστή.

Είναι ασφαλής η χρήση της πιστωτικής μου κάρτας στην ιστοσελίδα;

Ναι, τα στοιχεία μεταβιβάζονται σε κρυπτογραφημένη μορφή SSL. Για την πληρωμή με Visa και Mastercard γίνονται δεκτές μόνο συναλλαγές Ces (Ασφαλές Ηλεκτρονικό Εμπόριο). Αφού πρώτα βεβαιωθείτε ότι η κάρτα ανήκει στο σύστημα CES, το σύστημα θα επικοινωνήσει με την τράπεζα που την έχει εκδώσει, ώστε ο αγοραστής να εγκρίνει την πληρωμή. Όταν η τράπεζα επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα, θα διεκπεραιωθεί η χρέωση στην κάρτα. Σε αντίθετη περίπτωση, η παραγγελία θα ακυρωθεί.

Πού μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου;

Μπορείτε να την παραλάβετε στη διεύθυνση της επιλογής σας (κατοικία, εργασία, κτλ.-ποτέ σε ταχυδρομική θυρίδα) ή από το κατάστημα DΟΜΙΝΑ SPORT.

Σε πόσον καιρό θα φτάσει η παραγγελία μου;

Για αποστολές εντός Ελλάδος ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες*.
* 1-2 επιπλέον ημέρες για τις παραδόσεις στα νησιά.

Μπορώ να παρακολουθώ την κατάσταση της παραγγελίας μου;

Ναι, μπορείτε να δείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας μέσω της επιλογής “Ο λογαριασμός μου”. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος/η, κάντε κλικ στο σύνδεσμο “Πληροφορίες παραγγελιών” στο e-mail επιβεβαίωσης για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας.

Μπορείτε επίσης να μας ζητήσετε να σας δώσουμε τον αριθμό αποστολής (tracking number) της παραγγελίας σας που παραδόθηκε στην εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ. Εισάγοντας τον αριθμό αποστολής στην ιστοσελίδα www.eltacourier.gr (ή καλώντας στο 11120 ή στο 8011183000 εξυπηρέτηση πελατών ΕΛΤΑ COURIER ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ) μπορείτε να ενημερωθείτε για την πορεία της παραγγελίας σας.

Ποια είναι η διαδικασία για την παράδοση στο σπίτι;

Αν έχετε επιλέξει την παράδοση στο σπίτι, θα σας στείλουμε ένα email επιβεβαίωσης αποστολής (όταν η παραγγελία σας πρόκειται να βγει από την αποθήκη), άλλο ένα με τον αριθμό παρακολούθησης (με σύνδεσμο για την ιστοσελίδα της εταιρείας ταχυμεταφορών) και τέλος ο μεταφορέας θα έλθει σε επαφή μαζί σας μέσω sms ή e-mail για να σας πληροφορήσει για την παράδοση της παραγγελίας σας.

Πόσο χρόνο έχω στη διάθεσή μου για να επιστρέψω ένα είδος;

Όλες οι επιστροφές πρέπει να γίνονται εντός 15 ημερών από την ημερομηνία του e-mail που επιβεβαιώνει την αποστολή του είδους.

Πρέπει να πληρώσω για να επιστρέψω κάποιο είδος;

Οι επιστροφές είναι πάντα δωρεάν, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την εταιρία που συνεργαζόμαστε ΕΛΤΑ COURIER ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ! Αποστολές επιστροφών μέσω άλλης εταιρίας ταχυμεταφορών βαρύνουν τον πελάτη. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση και οι ετικέτες τιμών να είναι επικολλημένες στα προϊόντα.

Τα στοιχεία και η διεύθυνση επιστροφής του προϊόντος πρέπει να είναι:
“Domina IKE”
Ι.Πασσαλιδη 76
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
τηλ: 2310443354 , 6945395025

Πώς θα μου επιστραφούν τα χρήματα;

Αφού εγκριθεί η επιστροφή, θα λάβετε πίσω τα χρήματά σας με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο κάνατε την αγορά σας.

Πώς μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, και εφόσον δεν έχει γίνει αποστολή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε όσο το δυνατόν πιο άμεσα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας μας στο 2310443354 ή με κάποιο από τα καταστήματά μας.